‍Aino Rättyä

Opettaja Aino Rättyä

Olen itämaisen, Bollywood- ja Bellycious-kuntotanssin opettaja ja koulutukseltani musiikin maisteri Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolta.

Itämainen tanssi tuli elämääni 13-vuotiaana Taikku Hyvösen ohjaamilla Discoriental-tunneilla ja taidokas isolaatio sekä rytmikäs musiikki veivät mennessään! Nykyään esiinnyn ja kilpailen aktiivisesti kansainvälisestikin menestyneen Dance Group Etnican kanssa. Bollywood-tanssi on tullut Etnican myötä mukaan kuvioihin. Oikeastaan kaikki tanssilajit kiehtovat minua, mutta olen niin kasvanut tanssillisesti etnisessä ympäristössä, että erityisesti eksoottisemmat lajit saavat sisäisen rytmini sykkimään ja oloni kodikkaaksi.

Ohjaajana olen kuulemani mukaan energinen, huumorintajuinen ja hyvällä tavalla ronskin persoonallinen. Vahvuuteni sekä tavoitteeni on saada muut ihmiset hyvälle tuulelle. Yhtä tärkeänä pidän tämän ohella toki itse tanssin ja tekniikan oppimista - turvallisesti ja tehokkaasti oman kehon ehdoilla. Pyrin myös rohkaisemaan oppilaitani ilmaisemaan itseään tanssin avulla niin, että jokainen tuntisi olonsa hyväksi tanssiessaan. Tanssista ja musiikista kuuluu nauttia ja tämä on sanoma, jonka avulla haluan saada oppilaat unohtamaan tanssitunnin ajaksi kaiken muun.

Tanssin ja musiikin lisäksi teen musiikkiteatteriprojekteja, nautin luontoretkistä ja hyvästä ruuasta.

Tutustu Ainon kursseihin ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube