Heidi Luomala

Olen Heidi ja aloitan syksyllä 2021 ensimmäistä kertaa Vantaan aikuisopistolla. Opetan tänä syksynä muutamia lauantaiworkshopeja suomeksi ja englanniksi.

Opettaja Heidi Luomala

Olen koulutukseltani sekä tanssin- että kieltenopettaja. Tanssiopettajan koulutukseni tein Suomessa ja Saksassa nykytanssin, jazztanssin sekä baletin merkeissä. Olen lisäkouluttautunut myös tanssiterapian perusopinnoilla sekä sukeltanut viime vuosina gagaan, israelilaisen Ohad Naharinin kehittämään treenausmuotoon, joka perustuu ohjattuun improvisaatioon.

Omasta tanssi- ja liikuntataustastani, että olen lapsena aloittanut voimistelulla ja kaikkien mahdollisten lajien jälkeen viimein opiskeluaikana päässyt tanssin maailmaan täysipainoisesti. Lajeja olen kokeillut lattareista tektonikiin, kuitenkin melko pian päätyen nykytanssin, jazzin ja baletin pariin. Improvisaatio on kulkenut vahvasti aina mukana ja se on ollut viimeisimpien vuosien kasvava kiinnostuksen kohteeni ja tanssi-improvisaation pariin sukellammekin kahdella kolmesta workshopeistani. Lisäksi kolmas workshop on englanninkielinen musikaalitanssiin sukellus.

Nähdään tunneilla ja nautitaan yhdessä tanssinilosta!

I am Heidi and a new teacher at Vantaa aikuisopisto! I am both a language and a dance teacher and have studied and trained both in Finland and abroad. Modern dance, jazz dance and ballet are very close to my heart and dance improvisation has been an ever growing interest of mine and this shows also on my classes.

This autumn I will give two Saturday workshops on dance improvisation and musical dance in English. You are very welcome to join me with or without dance experience! Let's enjoy dance together!

Tutustu Heidin kursseihin Ilmonet.fi-palvelussa.

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 12–15 ja pe 12–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Vantaan opistotalon vahtimestari:
040 561 7125

Opiston taidekeskuksen vahtimestari:
043 827 1254

Myyringin vahtimestari:
043 825 0873

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

Pisto-gallerian aukioloajat: ma 14-20, ti-to 10-20, pe 10-13, la 10-14 ja su silloin kun taidekeskuksessa on opetusta.

facebook instagram youtube