UKK - Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Vantaan aikuisopisto?

Tutustu tarinaamme lukien tai videon kautta. Olemme yli 60-vuotias kansalaisopisto ja yksi Suomen suurimmista opistoista! Kursseja järjestetään vuosittain yli 2000 ja opiskelijoitakin on 30 000.

Mitä tapahtumia aikuisopistolla on?

Tutustu luentoihin ja tapahtumiin tapahtumakalenterissa . Tiedotamme ajankohtaisuuksista myös Facebookissa ja Instagramissa. Opiston arkeen pääsee kurkistamaan myös Opistopistoja-blogissamme .

Mitä teillä voi opiskella? Onko teillä kurssia x?

Kursseihimme voit tutustua ilmonet.fi-palvelussa, josta löydät myös muiden pääkaupunkiseudun kansalaisopistojen kurssitarjontaa. Kaikkein ajankohtaisimmat tiedot löydät aina ilmonet.fi:stä! Voit myös tutustua kurssikatalogiin tästä tai noutaa paperisen oppaan Opistotalolta ja Myyringistä, kirjastoista, asukastilolta, terveysasemilta sekä K-supermarketeista.

Miten löydän kieliryhmistä oikean tason?

Tutustu kielitasoihin tästä . Ilmonetistä löydät kurssien kuvauksista tarvittavat taidot ja kurssin tavoitteet. Jos tarvitset apua, ota yhteys suunnittelijaopettajiin .

Haluan opiskelemaan perusopetukseen, mitä teen?

Tutustu maahanmuuttajien perusopetukseen tästä . Perusopetukseen voi hakea tällä lomakkeella vuoden ympäri, mutta ryhmät aloittavat yleensä elokuussa. Elokuun 2019 ryhmät ovat täynnä, ilmoitamme mahdollisista vapautuksista elokuussa.

Minulla on idea uudesta kurssista/palautetta kurssista!

Voit antaa ideoita ja palautetta asiakaspalveluumme tai suoraan kurssiopettajallesi. Kiitos palautteestasi! Kursseja suunnitellaan myös toiveiden perusteella, tarkkaile päätyykö ideasi kurssiluetteloomme!

Asiakaspalvelu

puh. 09 8392 4342, aikuisopisto@vantaa.fi

Asiakaspalvelu avoinna: ma–to klo 9–15 ja pe 9–14

Vantaan opistotalo, Lummetie 5

PL 4506

01030 Vantaan kaupunki

Seuraa meitä somessa!

FACEBOOK:
@vantaan.aikuisopisto

INSTAGRAM:
@vantaanaikuisopisto #vantaanaikuisopisto

facebook instagram youtube