Menestyksen tekijät 2022 - Kerro meille urheilusta

Haluatko nähdä maailman upeimman museonäyttelyn lapsi- ja nuorisourheilusta Vantaalla? Auta meitä tekemään sellainen! Vantaan kaupunginmuseossa avautuu urheilunäyttely vuonna 2022. Nyt keräämme tietoa, kokemuksia ja muistoja näyttelyn käsikirjoittamista varten.

Oletko harrastanut urheilua Vantaalla lapsena tai nuorena? Toimitko urheilevan lapsen tai nuoren tukijoukoissa Vantaalla? Jos vastauksesi toiseen tai molempiin kysymyksiin on kyllä, voisitko kertoa meille lisää? Lisäkysymykset löytyvät osoitteesta https://webropol.com/s/urheilukysely. Kyselyyn voi vastata 30. joulukuuta saakka.

Kyselyn vastaukset tallennetaan Vantaan kaupunginmuseon arkistoon. Tulevan näyttelyn lisäksi vastauksia voidaan seuraavien vuosisatojen aikana käyttää muiden näyttelyiden, julkaisujen ja tutkimusten aineistona. Emme kerää vastaajien henkilötietoja.

Tekstin lisäksi näyttelyyn tarvitaan runsaasti esineitä ja valokuvia. Löytyykö kaapistasi, varastostasi tai kunniapaikalta vitriinistä jotain vantaalaiseen urheiluun liittyvää, jonka voisit lahjoittaa museoon tai lainata näyttelyä varten? Ota yhteyttä museoamanuenssi Anna-Reetta Rikalaan: anna-reetta.rikala@vantaa.fi, 050 302 4097. Onko sinulla enemmän kerrottavaa kuin jaksat kirjoittaa? Sovi haastattelusta Anna-Reetan kanssa.

[kuva: Tikkurilan palloseuran c-juniorien joukkuekuva 1980-luvulta, Vantaan kaupunginmuseo]

  • Julkaistu: 17.09.2020
  • Päivitetty: 01.12.2020

RSS facebook twitter instagram youtube