Aseman ääni

Aika 25.5.2019 klo 13:00 - 16:00

Kevät, kukkaset, siivouspäivä... ja Aseman ääni! Tuo oma Siivouspäivän kirppiksesi Tikkurilan Veteraanipuistoon tai kaupunginmuseon pihalle ja istahda samalla itse nautiskelemaan musiikista. Ilmoita oma kirppiksesi mukaan täältä: Siivouspäivä

Aseman äänen musasta vastaavat kevätauringon lailla säteilevät esiintyjämme:

Sula

Misty Moon ks. lisää esittely

Sushi Jugend

OSTOS

Keikat aloitetaan kello 13, mutta kirpparin voi laittaa pystyyn jo aikaisemmin. Vantaan kaupunginmuseo on auki tapahtumapäivänä kello 11-16 ja sisällä on esillä Ystäväni, tuttavani -näyttely. Pienestä museopuodista voit tehdä löytöjä tarjoushintaan ja museolla on tapahtumassa myös oma kirppispöytä. Museon sisältä löytyy mikro ja vesipiste. Sään uhatessa keikat siirretään sisälle.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Vantaan kaupunginmuseo, Vantaan Kylli -hanke sekä Velmu ry.

*******

Siivouspäivä on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien uusi juhlapäivä, joka muuttaa kaupungit ja naapurustot isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Idea on tehdä kierrättämisestä helppoa sekä luoda elävää ja vastuullista kaupunkikulttuuria. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt.

Siivouspäivällä ei ole virallista järjestäjää, vaan jokainen osallistuja on oman myyntitapahtumansa järjestäjä. Jokainen on myös vastuussa omien jälkiensä siivoamisesta.

Myyntipaikan voi ilmoittaa kirjautumalla sisään karttasivulla ja merkitsemällä paikan karttaan (Veteraanipuisto tai kaupunginmuseon edusta). Ulkona järjestettävissä Siivouspäivissä käytetään yleensä kaupunkien julkista tilaa. Vantaan rakennusvirasto hyväksyy myyntipaikan pystyttämisen kaupungin alueelle ilman erillistä lupaa, silloin kun myyjä on ilmoittanut paikastaan siivouspaiva.com-sivun kartalla.

Myyntipaikkojen tulee sijaita ”kovilla” pinnoilla eli kivetyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.

Yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata. Myyjä on vastuussa kaupungille ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.

Myymättä jääneet tavarat ja roskat ovat jokaisen myyjän omalla vastuulla ja ne tulee korjata pois omalla kustannuksella heti tapahtuman jälkeen. Jalkakäytäville pitää jättää puolitoistametriä tilaa jalankululle. Myyjien toivotaan saapuvan paikalle julkisilla liikennevälineillä, ja autolla tulijoiden tulee noudattaa normaaleja pysäköimissääntöjä.

MITÄ SIIVOUSPÄIVÄNÄ VOI MYYDÄ?

Voit myydä käytettyjä tavaroita kuten vaatteita, huonekaluja, linnunpönttöjä, polkupyöriä, työkaluja, leluja, kirjoja ja sarjakuvia sekä itse tehtyjä tavaroita.

Siivouspäivä ei ole tarkoitettu ammattimaisesti kirpputoritoimintaa harjoittaville yrittäjille eikä uuden tavaran kauppiaille. Siivouspäivän nettisivun ja visuaalisten materiaalien käyttö yrityksen mainostamiseen tai tuotteiden kauppaamiseen on kielletty.

MITÄ TAVAROITA MYYTÄESSÄ KANNATTAA OTTAA HUOMIOON?

Yleiset kirpputorimyyjien ohjeet:

- Hinnoittele kohtuullisesti ja huomioi tavaroiden hinta-laatusuhde

- Myy hyväkuntoista tavaraa

- Varaa vaihtorahaa mukaan

- Varaudu sadetta varten (ota esim. jätesäkkejä tavaroiden suojaksi)

- Kierrätä oikein myymättä jääneet tavarat

Näytä vähemmän


RSS facebook twitter instagram youtube