KYLLI-KYSELY AVOINNA

Millainen Vantaa on vantaalaisten mielestä? Mitkä ovat sinulle tärkeitä ja muistorikkaita paikkoja Vantaalla? Millaista historiaa Vantaalla ja vantaalaisilla on, sekä miten sitä voisi hyödyntää kaupungin kehittämisessä?

Vantaan kaupungin kulttuuriympäristölinjaukset on kolmevuotinen hanke, jossa selvitetään vantaalaisen ympäristön ominaispiirteitä ja suunnitellaan toimenpiteitä arvokkaan kulttuuriympäristön vaalimiseksi. Hanke aloitetaan kyselyllä, johon vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kyselyn tarkoituksena on kerätä kokemustietoa vantaalaisilta heidän ympäristöstään. Vastaajia pyydetään nimeämään lähialue, jonka näkökulmasta kysymyksiin vastataan (esim. suuralue, kaupunginosa, tietty asuinalue tai paikka). Vantaa on monenlaisten kulttuuriympäristöjen kokonaisuus, joten voit vastata kyselyyn useamman kerran eri alueita koskien.

Kerro meille muistosi ja kokemuksesi sekä lisää kuvasi kartalle! Huomioithan, että sinulla tulee olla oikeus julkaisemaasi aineistoon. Kiitos osallistumisestasi!

Vastaa KYLLI-kyselyyn täältä.

  • Julkaistu: 05.06.2018
  • Päivitetty: 14.06.2018

Vantaan kulttuuriympäristölinjaukset

Onko sinulla kulttuuriympäristöaiheinen kysymys? Ota yhteyttä Vantaan kaupunginmuseoon kulttuuriymparisto@vantaa.fi tai soita 050 302 4964.

facebook twitter instagram