Kuninkaantie I: Kirkonkylän Agnes

Tervetuloa aikamatkalle Kuninkaantien varteen!

Tervetuloa pelaamaan Vantaan kulttuuriympäristöä käsittelevää Kuninkaantie I: kirkonkylän Agnes -seikkailupeliä. Peli toimii uudenlaisena oppimistyökaluna ilmaiskäyttöön kaikille Vantaan alakouluille. Peli on suunnattu erityisesti 4-6-luokkalaisille.

Peliaikaa on noin tunti, jonka aikana pelaajat tutustuvan pelin päähenkilön, Agneksen, tarinoihin alueen historiasta ja elämästä ennen muinoin, sekä keräävät pisteitä ja saavutuksia ratkomalla tehtäviä. Peliä pelataan 1-3 hengen joukkueena.

Pelin ulkona pelattavassa versiossa pelaajat seikkailevat oikeassa ympäristössä Vantaalla, Helsingin pitäjän kirkonkylällä liikkuen. Peliä voi pelata myös luokkahuoneessa. Ulkona seikkaillessa peliä pelataan mobiililaitteelle ladattavalla ilmaissovelluksella (1 laite/joukkue). Sisällä peliä voi sovelluksen lisäksi pelata myös tietokoneella selaimen kautta.

Pelin ovat luoneet Vantaan kaupunginmuseon yhteistyössä Visia GameFactoryn kanssa. Pelin lisäksi tarjotaan tuhti infopaketti opettajille pelin aiheiden käsittelyyn luokan kanssa pelin jälkeen.

Peliohjeet opettajille

Opettajan materiaali

Huoltajille

Vantaan kulttuuriympäristölinjaukset

050 302 6720

Projektikoordinaattori

Maiju Hautamäki

Vantaan kaupunginmuseo

Hertaksentie 1

01300 Vantaa

facebook twitter instagram