Kitara-, harmonikka-, harppu ja kanteleopettajat

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Kola, Kimmo
harmonikka

Pekkala, Max kitara

Olen toiminut kitaransoiton opettajana lasten ja nuorten parissa 1990-luvulta lähtien. Tärkeitä arvoja minulle soitonopettajana ovat yksilöllisyys, moniarvoisuus ja suvaitsevaisuus. Pyrkimyksenäni opetustyössä on luoda oma polku jokaiselle oppijalle luotettavassa ja innostavassa ilmapiirissä.

Pellikka, Antero kitaraAntero Pellikka on Espoosta lähtöisin oleva kitaristi ja opettaja. Hän on opiskellut kitaransoittoa paitsi kotimaassaan, myös Alankomaissa Haagissa. Viime vuodet Anterolta ovat menneet ympäri Eurooppaa konsertoiden. Erityisen lähellä hänen sydäntään on uuden musiikin parissa työskenteleminen ja vähemmän tunnetun ohjelmiston esittäminen. Opettajana Antero pyrkii olemaan innostava ja kärsivällinen.

Puusepp, Lily-Marlene harppu

Lily-Marlene Puusepp toimii Vantaan musiikkiopistossa harpunsoiton opettajana. Opetuskokemusta löytyy eri-ikäisten oppilaiden kanssa, sillä harpunsoiton voi aloittaa lapsena jo 5-vuotiaana tai aikuisena musiikkiopiston avoimella osastolla. Opetus on oppilaslähtöistä ja kumpuaa rakkaudesta harpunsoittoon. Lily-Marlene on valmistunut Sibelius-Akatemiasta vuonna 2005.

Saarinen, Matti gitarr (matti.saarinen2(at)vantaa.fi)

Sjöblom, Terhi harmonikka

kuva: Silvia Perrucchetti‍Terhi Sjöblom on Vantaan musiikkiopiston harmonikansoiton opettaja. Hän on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta 2010.

Terhin pääsoitin on 5-rivinen harmonikka; lisäksi hän on aikuisiällä uppoutunut vähärivisten haitarien kiehtovaan maailmaan. Opettajana Terhi on kannustava, kärsivällinen ja kunnioittaa jokaisen oppijan yksilöllisyyttä, kuten omat ihanat opettajansa aikanaan.

Suominen, Timo kitara

Timo Suominen (s. 1959) on toiminut Vantaan musiikkiopistossa kitaransoiton lehtorina vuodesta 1987. Hän on opiskellut Salon musiikkiopistossa, Turun Konservatoriossa ja Sibelius-Akatemiassa, josta hän valmistui musiikin maisteriksi 1986. Lisäoppia hän on saanut monilta mestarikursseilta Suomessa ja ulkomailla, opettajinaan mm. Leo Brouwer, Manuel Barrueco ja David Russell.

Yli-Vainio, Mervi kantele

Mervi Yli-Vainio valmistui Sibelius-Akatemian solistiselta osastolta musiikin maisteriksi vuonna 2000. Klassisten opintojen lisäksi Mervi tutustui kanteleen perinteisiin soittotapoihin. Mervi on opettanut VMO:ssa vuodesta -96 alkaen. Hän on iloinen, positiivinen ja kannustaa oppilaita oman musiikillisen identiteetin löytämiseen. Tunneilla soitetaan monipuolista musiikkia sekä yksityistunneilla että kanteleryhmissä.

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube