Laulu- ja kuoro-opettajat

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Harinen, Heidi kuoroOlen Heidi Harinen. Johdan Laurus Nuorisokuoroa ja avoimen opiston kautta aikuisten Laurus Kamarikuoroa. Laulamme monipuolista ohjelmistoa eri aikakausilta. Molemmissa kuoroissa on taitavia ja sitoutuneita laulajia, jotka muodostavat yhteen hitsautuneet joukkueet. Kuorot tekevät yhteistyötä lauluopettajien, Saara-Maija Strandmanin ja Teppo Lampelan kanssa.

Viikottaisten harjoitusten lisäksi kuoroilla on ollut viikonloppuleirejä ja olemme osallistuneet kuorofestivaaleille ja -tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Nuorisokuoro on osallistunut menestykkäästi kuorokilpailuihin. Mukavien ja innostuneiden laulajien kanssa on ilo työskennellä!

Olen opettanut 30 vuotta musiikkiluokkia Simonkallion koulussa ja johdan koulun lapsikuoroa.

Mannerström, Hanna kör

Paulig, Hedvig sång

Olen Hedvig Paulig ja opetan klassista laulua VMO:ssa sekä VMI:ssä. Olen valmistunut musiikin maisteriksi sekä laulupedagogiksi ja lisäksi olen suorittanut jatko-opintoja Lontoossa. Ilokseni olen saanut opettaa hyvin eri-ikäisiä laulajia, 9-75 vuotiaita, ja paljon eri musiikkityylejä. Kannustavassa ja innostavassa ympäristössä oppii sekä oppilas että opettaja.

Pättikangas, Marja kuoro

Salakka, Teppo klarinetti, sax, puhallinorkesteri, viihdeorkesteri, lauluyhtye, YASB, Sinfoniaorkesteri

Strandman, Saara-Maija lauluOlen Saara-Maija Strandman. Opetan VMO:ssa laulua sekä liediä lapsille, nuorille ja aikuisille. Minulle on sydämen asia kehittää oppilaan kokonaisvaltaisesti huomioivaa laulunopetusta. Ihmisen ääni on elävä soitin, joka heijastelee tunteita, kokemuksia ja ajatuksia. Siksi minulle opettajana on tärkeää luoda kunnioittava ja turvallinen ilmapiiri, johon oppilas saa tulla omana itsenään. Olen koulutukseltani musiikkipedagogi (YAMK), psykofyysisen hengitysterapian ohjaaja ja pian valmistumassa Lasten tunnetaito-ohjaajaksi. Olen yhdessä Marjukka Eskelinen kanssa kehittänyt Lasten ja nuorten lied -opetusmetodin.
www.lastenlied.fi

Villberg, Anna Laulu, musiikkiteatteriOlen Anna Villberg ja toimin VMO:ssa laulun lehtorina. Opetan klassista laulua sekä toimin myös musiikkiteatterin laulunopettajana. Olen koulutukseltani musiikin maisteri sekä musiikkipedagogi AMK. Lisäksi minulla on erikoistumisopinnot pop/jazz laulusta. Muusikkona olen erikoistunut lisäksi vanhaan musiikkiin, yhtyelauluun sekä improvisointiin. Laulun opiskelu on ihana matka, se kannattaa kulkea ja nauttia siitä, mitä matkan varrella löytääkään! On etuoikeus tehdä näin kivaa työtä.‍

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube