VMI lärare

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Eklund, Margarita
popsång, basJag heter Margarita Eklund och jag undervisar pop&jazz-sång band, musikens grunder och elbas på finska och svenska. Jag har fördjupat mig i sångpedagogik under mina studier på musikpedagogiska avdelningen vid Sibelius-Akademin. Efter jag blev färdig har jag också börjat utbildningen i Estill Voice Training. Jag är ivrig över att få leda mina elever till musikens givande värld. Där kan eleven bekanta sig med inspirerande artister, skapa egen musik och hitta ett eget sätt att förverkliga sig som musiker.

Kettunen, Matti elgitarrMatti Kettunen, elgitarr- och bandlärare. Jag är utexaminerad musiker från Pop & Jazzkonservatoriet och arbetar aktivt som frilansare. Som musikpedagog har jag 20 års erfarenhet från utbildningsinstitutioner i huvudstadsregionen. På elgitarrlektioner spelar vi musik på olika sätt och betonar elevens egna preferenser. På bandlektionerna lär du dig spela tillsammans med andra och öva inför föreställningar, även där väljer vi låtarna tillsammans. Att lära sig musik kan vara roligt ensam eller tillsammans, oavsett om vårt språk är svenska eller finska.

Kiviniemi, Anni klassisk piano

Luukela, Anu CelloJag är Anu Luukela och jag är en cello- och musiklekislärare på VMI och VMO. Jag också assisterar som en lärare i Pocoapoco-orkester i Väst-Vanda. Viktigast i musikhobbyn är, att man hittar sin egen röst och sätt att musicera. Dem kan hittas i klassisk musik, pop-, rock-, jazz-, metal eller filmmusik. Eller via improvisering och sina egna kompositioner. Varje elev är värd av att tillsammans undersöka musikens värld!

Mannerström, Hanna Sång och kör, rytmik

Nordlund, Toni drummor

Parkkonen, Satu BlockflöjtJag heter Satu Parkkonen och undervisar i blockflöjtsspel, alla dess storlekar, för både vuxna och barn. På mina lektioner spelar vi all slags musik, från barnvisor via renässans och barock till jazz och poplåtar. Vi hittar tillsammans dina favoritstycken. Jag ordnar gärna samspel, både blockflöjtsensembler och ofta med andra instrument också. Veckans bästa timme är blockflöjtstimmen!‍

Paulig-Broman, Hedvig Sång

Jag är Hedvig Paulig och undervisar klassisk sång vid VMI och VMO. Jag är musikmagister samt sångpedagog och därtill har jag avlagt fortsättningsstudier i London. Till min glädje har jag haft möjlighet att undervisa sångelever i olika åldrar, 9-75-åringar, och i många olika musikstilar. I en uppmuntrande och inspirerande miljö lär sig både eleven och läraren.

Pitkänen, Johanna pop&jazz piano

Saarinen, Matti Gitarr

Sandberg, Samuli ViolinAtt skapa en mångsidig musikalisk miljö har alltid varit en viktig del i mitt undervisningsarbete. Gruppundervisning bredvid individuell undervisning spelar också en betydande roll i min pedagogik. Jag har en klassisk utbildning men har inga begränsningar bland musikstilar som lärare eller musiker. Lärare i violinspel, altviolinspel och samspel i Vanda musikinstitut har jag varit sedan dess 2012. Mina undervisningsspråk är finska och svenska.‍

Steinby, Nina Musikens gestaltningmusikpedagog (högre YH) i gehörslära och musikteoretiska ämnen och violinspel.
Mitt drömyrke! Som lärare är jag mångsidigt erfaren och ändlöst vetgirig. Fascinerad över hur eleven bygger bron mellan musiken och dess skriftliga uttryck, det abstrakta och konkreta. Satsar på trevlig atmosfär, ömsesidig tillit och respekt, ihärdighet, uppmuntrande, samarbete och glädje. Arbetar praktiskt, spel och sång går hand i hand med det skriftliga. Obotlig optimist. Älskar kammarmusik, långa cykelresor, färger, elevernas vitser och att plocka svamp.

Trygg, Elias flöjt

Turunen, Tuomas piano, pop&jazz piano

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube