VMO:sta sanottua:

"Huippuhetkiä ovat olleet mm. ne hetket, kun on päässyt soveltamaan musiikkiopistossa opittuja asioita myös vapaa-ajalla esim. biisinkirjoittamisessa, äänittämisessä ja keikkailussa. Musiikkiopisto on antanut elämän tarkoituksen ja tuonut minut tähän pisteeseen, missä olen nyt. Tulevaisuudenkuvani musiikin ammattilaisena on selkeä. Vantaan musiikkiopistossa olen päässyt mukaan moniin erilaisiin projekteihin ja esiintymään konserteissa."

Antto Paulasto 15 v.

"Koulun ja musiikkiopiston yhteistyö on sujunut hienosti. Soittotunnit on järjestynyt koululla ja koulun aikana. Tämä saumaton yhteistyö helpottaa myös vanhempia kun soittotunneille ei tarvitse erikseen kyyditä. Kiitos tästä kuuluu erityisesti musiikkiopistolle, kun ovat käyneet aktiivisesti keskustelua koulun kanssa. Myös opiston ja kodin välinen yhteistyö ja tiedottaminen on toiminut erittäin hyvin. Mikä tietysti on tärkeintä, on erittäin ammattitaitoinen soitonopetus ja innostava opettaja. Soittotunneille on aina mukavaa mennä ja niitä kovasti aina odotetaan."

Raul Törri 11 v. ja vanhemmat

Uutinen

Haku Vantaan musiikkiopistoon alkaa 1.4.2021

Vantaalaisille lapsille ja nuorille tarjolla laadukasta musiikin opetusta! – Haku Vantaan musiikkiopistoon 1.4. alkaen Eepos-portaalin kautta osoitteessa vmo.eepos.fi

Lue Lisää

Uutinen

Jatkoilmoittautumiset musiikkiopistoon ja oppiaineen nimen vaihtuminen

Vantaan musiikkiopistoon jatkoilmoittautumiset ovat auki 15.-31.3. Musiikin perusteet oppiaineen nimi muuttuu uuden opetussuunnitelman myötä musiikin hahmotusaineiksi.

Lue Lisää

Vantaan musiikkiopisto

Orvokkitie 15

PL 4510

01300 Vantaa

Opintosihteeri: Seija Elfving,
040 843 7401, musiikkiopisto@vantaa.fi

facebook instagram youtube