Ossi toi Taitaja2021 talonrakentajien pronssin Variaan

07.06.2021

Valmistujaispäivänä 4.6. Varia Hiekkaharjussa nautittiin aurinkoisessa säässä myös mitalikakkukahvit: talonrakentajien Ossi Ilonen nappasi Taitaja2021 kisoista pronssia talonrakentajien sarjassa. Onneksi olkoon Ossi, upea suoritus! Rehtori Pekka kävi onnittelemassa Ossia ja ojentamassa kukat.


Ossin kesä jatkuu kesätöissä YIT:llä edelliskesän tapaan. Mitalistin tunnelmat kisoista olivat edelleen hyvät näin parin viikon jälkeen: "Oli hyvä reissu. Ja kisoihin harjoittelukin koululla oli kivaa. "

Varian Taitaja-kisojen valmennustiimiläiset ja alan opettajat Jari Toivakainen ja Pasi Turunen ovat luonnollisesti ylpeitä opiskelijastaan :)

Variasta oli kisaamassa Taitaja-kisojen finaalissa myös leipuri-kondiittorien sarjassa Salla, joka ylsi 4. sijalle, sekä toinen talonrakentaja-puolen opiskelijamme Ronit, joka sijoittui kahdeksanneksi. Hienoja suorituksia kovassa valtakunnallisessa kisassa!

Taitaja-kisoihin osallistumista harkitseville Ossin terveiset ovat: "Totta kai kannattaa lähteä mukaan, ei siinä mitään häviäkään."

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube