Projektit

Projektitoiminta

Kotimaan projektit

Olemme jatkuvasti mukana useissa opiskelua ja oppilaitosyhteistyötä kehittävissä projekteissa ja yhteistyöverkostoissa. Osa projekteista on Varia-vetoisia ja osaa koordinoi jokin yhteistyöoppilaitoksistamme.

Hankkeiden osarahoittajina toimivat:

  • Euroopan Unioni (ESR)
  • Opetushallitus (OPH)
  • Opetus- ja kulttuuriministeriö
  • Aluehallintovirastot (AVI)
  • Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY-keskus)Kansainväliset projektit

Toteutamme useita projekteja myös laajan kansainvälisen yhteistyöverkoston kanssa. Kansainvälistymisen tavoitteena on edistää muiden kulttuurien tuntemusta, sijoittumista kansainvälistyvään työelämään ja moninaisuuden kunnioitusta.

K‍ansainvälisen projektitoiminnan painopiste on eurooppalaisissa liikkuvuusprojekteissa, joissa toteutetaan pääosin opiskelijoiden ja henkilöstön ulkomaanjaksoja. Ulkomaanjaksot rahoitetaan pääosin Erasmus-rahoituksella. Opiskelijoitamme on ollut työpaikalla tapahtuvalla oppimisjaksolla tai oppilaitosvaihdossa Euroopassa esimerkiksi Virossa, Espanjassa, Portugalissa, Saksassa, Hollannissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Euroopan ulkopuolella teemme yhteistyötä kansallisissa verkostoissa Etelä-Korean ja Kiinan oppilaitosten kanssa.

Ulkomaanjaksojen lisäksi Variassa toteutetaan alakohtaisia kehittämisprojekteja erilaisten teemojen ympärillä mm. Young Talents -yrittäjyysprojekti ja CyVETsecurity -kyberturvallisuusprojekti.

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube