‍Winhan tilalla StudentaPlus

Varian opiskelijahallintojärjestelmä Winha ja sen opiskelijaliittymä WinhaWille sekä huoltajaliittymä WinhaWilho ovat poistuneet käytöstä 1.8.2018 alkaen. Varian uusi järjestelmä on StudentaPlus.

Opiskelijaliittymään kirjaudutaan Varian käyttäjätunnuksella ja salasana on sama, jolla kirjaudutaan koulun koneille ja omaan Varian sähköpostiin. Opiskelijaliittymään pääset kirjautumaan tästä (https://varia-plus.solenovo.fi/student/app/). Myöhemmin ilmoitetaan mobiililaitteelle paremmin sopivan liittymän osoite.

Studentassa on alle 18-vuotiaiden huoltajille omat liittymänsä, joista voi seurata opintojen etenemistä. Huoltajat pääsevät näkemään identtiset tiedot huollettavansa kanssa. Huoltajaliittymään kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (huoltajan) ja sähköpostiin toimitettavalla salasanalla. Huoltajaliittymään pääset kirjautumaan tästä (https://varia-plus.solenovo.fi/student/app/parent/login/). Sähköpostiosoite on edellytys huoltajaliittymän käyttöön. Puuttuvan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa opintotoimiston kautta, osoitteessa varia.opintotoimisto@vantaa.fi. Kerro viestissä oma nimesi sekä huollettavan nimi.

Opiskelijan tullessa täysi-ikäiseksi voi hän määritellä, onko huoltajalla edelleen pääsy tarkastelemaan tietoja huoltajaliittymän kautta.

  • Julkaistu: 07.08.2018
  • Päivitetty: 15.08.2018

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube