Finn-Net-verkosto aloittamassa monialaisia kehittämistyöryhmiä

Kiinnostaako monialainen kehittämistyö suomalaisten ja eurooppalaisten kollegoiden kanssa? Tule mukaan Finn-Net-verkoston työryhmiin!

Finn-Net-verkostossa pääset kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitumaan, oppimaan ja ideoimaan muiden oppilaitosten kollegoiden kanssa! Tarjoamme kokemuksia ja mahdollisuuksia kehittää ammatillisen koulutuksen kansainvälistä yhteistyötä yhdessä muiden suomalaisten Finn-Netin oppilaitosten kanssa (Gradia, Salpaus, Tredu ja Varia).

Finn-Net-verkoston päätarkoituksena on osallistua eurooppalaisen Network of Networks -kehittämisverkoston toimintaan (lisätietoja https://partnersin.vet/). Networks of Networksiin kuuluu yhteensä 49 oppilaitosta Hollannista, Espanjasta, Iso-Britanniasta ja Suomesta. Yhteistyömuotoina ovat mm. kansainvälisen toiminnan kehittämis- ja laatutyö sekä henkilöstön osaamisen kehittäminen.

Työryhmien tarkoituksena on vaihtaa hyviä käytäntöjä, verkostoitua ja oppia toisilta. Toiminta on käytännönläheistä ja työryhmät päättävät itselleen sopivista toimintatavoista. Työryhmillä on mahdollisuus laajentaa verkostojaan eurooppalaiseen kontekstiin. Konkreettisesti tämä mahdollistuu lokakuussa 2021, jolloin Network of Networks kokoontuu Jyväskylässä. Myöhemmin yhteiset vaihtojaksot muihin verkoston maihin ovat myös toteutettavissa.

Tällä hetkellä on aloittamassa viisi temaattista työryhmää:

  1. ohjaus
  2. yrittäjyys
  3. hyvinvointiteknologia
  4. kestävä kehitys
  5. kansainvälisen osaamisen ja toiminnan kehittäminen + strategia

Vuoden aikana työaikaa työryhmätyöskentelyyn kuluisi arviolta 30-35 tuntia (sisältäen kolmen päivän tapaamisen Jyväskylässä).

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.3. Varian Finn-Net-koordinaattorille Anu Lähteelle (@vantaa.fi).

Kaikkien Finn-Netin työryhmien ensimmäinen kick-off-tapaaminen pidetään TEAMSin kautta 18.3. klo 14.00-15.30.

  • Julkaistu: 15.01.2021

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube