Varian rehtorin joulutervehdys

Hyvät varialaiset, Varian opiskelijat ja huoltajat sekä Varian yhteistyökumppanit


Haluan kiittää teitä kaikkia työstä, jota olette tehneet vuoden 2020 aikana. Joustavuus, luovuus ja peräänantamattomuus ovat olleet tänä vuonna avaintekijöitä siinä, että olemme pystyneet tarjoamaan meidän opiskelijoillemme mahdollisuuden opiskella ja tuottamaan yritysasiakkaillemme koulutuspalveluja. Tässä olemme onnistuneet siitä huolimatta, että ympäristö on muuttunut merkittävästi, monilta osin radikaalisti.

Olemme tänä vuonna joutuneet venymään koronan takia poikkeuksellisen paljon. Olemme muuttaneet toimintamalliamme ensin kevään aikana, sitten uudelleen syksyllä, sekä vielä nyt vuoden loppumetreillä. Se on vaatinut hintansa. Olemme kärsineet taloudellisesti, mutta ennen kaikkea tämä on vaikuttanut hyvinvointiimme,

Ajattelen erityisesti teitä, jotka tällä hetkellä koette, että tämä tilanne on vienyt voimavarojanne tavanomaista enemmän. Ajattelen teitä, jotka koette nyt olevanne rikki.

Nyt meillä on mahdollisuus pysähtyä joulun ajaksi. Joulun aika on rauhoittumisen aikaa. Se on antamisen ja saamisen aikaa ja juhlaa. Jos jaamme tuskamme toistemme kanssa, ne puolittuvat. Ja kun jaamme kaikki iloiset asiat ja onnistumiset toistemme kanssa, ne kaksinkertaistuvat. Tehdään se tänä jouluna meidän kaikkien hyväksi. Rauhoitutaan joulun viettoon niin, että löydämme sieltä oman onnemme avaimet, olkoon se sitten perinteinen joulun sanoma tai hiljaisuus tai mikä tahansa.

Kulunut vuosi on osoittanut, että Varia ja me varialaiset pärjäämme isoissakin muutoksissa. Voimme katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Keksimme kyllä keinot, miten niistä selvitään.

Näillä sanoilla toivotan kaikille teille Vantaan kaupungin, kasvatuksen ja oppimisen ja Varian puolesta oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa.

t. Varian rehtori Pekka Tauriainen

  • Julkaistu: 21.12.2020

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube