Yleistä opiskelusta

Opiskelijan lähin tukihenkilö on vastuuopettaja , joka mm. vastaa opiskelijan ammatillisesta ohjauksesta. Hänen kanssaan käsitellään opiskeluun liittyviä kaikille yhteisiä asioita.

Jokaiselle Varian opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, HOKS . Se suunnitellaan ja sitä täydennetään yhdessä vastuuopettajan kanssa.

Opiskelijan on osallistuttava opetukseen HOKS:n mukaisesti. Poissaolosta tulee aina ilmoittaa ja selvittää poissaolon syy.

Lisätietoa ja neuvoa saa vastuuopettajalta, opinto-ohjaajalta , opintotoimistosta tai muulta Varian henkilökunnalta.

StudentaPlus opiskelijalle ja huoltajalle:

Varian opiskelijahallintajärjestelmä on StudentaPlus.

Opiskelija kirjautuu StudentaPlussaan tästä. Saat opintojen alussa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Salasana vanhenee 180 päivän välein. Uuden salasanan saat opettajalta, joka niitä tekee. Voit tiedustella opettajan nimeä opintotoimistosta.

Huoltaja kirjautuu StudentaPlussaan tästä. Käyttäjätunnuksena toimii huoltajan sähköpostiosoite. Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi käytä sähköpostiosoitettasi käyttäjätunnuksena ja paina unohditko salasanasi -kohtaa. Näin saat salasanan sähköpostiisi. Sähköpostin tulee olla sama kuin Varian huoltajatietoihin ilmoitettu sähköposti. Mikäli huoltajan sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu Variaan ja kirjattu opiskelijan huoltajan tietoihin, ei kirjautuminen Studentaan opiskelijan tietoihin ole mahdollista. Siinä tapauksessa ole yhteydessä opintotoimistoon: varia.opintotoimisto@vantaa.fi.

Päivitetty 15.9.2021 (SR)

Varia sosiaalisessa mediassa:

facebook.com/Vantaan ammattiopisto Varia - Vantaa Vocational College Varia

instagram.com/Vantaanvaria

twitter.com/VantaanVaria

Varia YouTubessa

#vantaanvaria

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube