Tiedottaminen ja kuvaaminen

Tiedottaminen


  • Toimipisteiden asioista tiedotetaan info-TV:n ja ilmoitustaulujen kautta.
  • Vastuuopettajat tiedottavat lukuvuoden aikana ajankohtaisista asioista.
  • Opintotoimistot käyttävät tiedottamisessa StudentaPlussaa.

Opintojesi edistymistä voit seurata StudentPlussassa. Tunnukset järjestelmään saat opiskelun alkaessa vastuuopettajalta. Alaikäisen opiskelijan huoltaja voi käyttää järjestelmää omilla tunnuksillaan, kunnes opiskelija täyttää 18 vuotta. Täysi-ikäisen opiskelijan huoltaja tarvitsee järjestelmän käyttöön opiskelijan luvan. Lue lisää tästä.

Muita tiedotuskanavia ovat Varian nettisivut ja Fronterin opiskelijahuone. Seuraamalla Variaa sosiaalisen median kanavissa pysyt kärryillä oppilaitoksemme ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Variaan yhdistävänä aihetunnisteena toimii #vantaanvaria.

Kuvaaminen ja haastattelut

Kuvaamme opetustilanteita ja opiskelijoita lukuvuoden aikana erilaisia markkinointimateriaaleja varten. Myös tiedotusvälineet tekevät juttuja opiskelijoistamme mm. lehtiin, televisioon ja radioon. Kuvamateriaalien julkaisemiseen kysytään kirjallinen suostumus kuvattavalta/haastateltavalta. Varia noudattaa kuvamateriaalien ja haastatteluiden käytössä ja niiden julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita. Tätä edellytetään myös tiedotusvälineiltä.‍

facebook twitter instagram youtube