Tukea opiskeluun

Tukea opiskeluun

Varian opiskelijana sinulla on mahdollista saada monenlaista tukea opiskeluusi. Tältä sivustolta löydät tietoa Varian palveluista ja henkilöstön yhteystietoja. Jos sinulla on kysymyksiä mistä tahansa opiskeluun liittyvistä asioista voit kysyä apua ja neuvoja keneltä tahansa; autamme mielellämme!

Ohjausta ja tukea opintoihin -sivulla kerrotaan, millaisia opiskelijan hyvinvointiin ja opintojen tukemiseen liittyviä palveluita Varia tarjoaa opiskelijoilleen. Variassa opiskelijoiden tukena työskentelevät opettajien lisäksi mm. opinto-ohjaajat, erityisopettajat, psykologit, kuraattorit, miepä-hoitajat, erityisnuorisotyöntekijät ja seurakunnan työntekijät.

Terveys ja turvallisuus -sivulla on tietoa Varian opiskelijoilleen tarjoamista terveydenhoito- ja hammaslääkäripalveluista. Jokaisessa toimipisteessä päivystää terveydenhoitaja. Lisäksi löydät sivulta yleistä tietoa Varian päihdetyöstä sekä opiskelun turvallisuudesta.

Tuet ja etuudet -sivulla kerrotaan oikeudesta opiskelijakorttiin ja opiskelija-alennuksiin mm. julkisessa liikenteessä. Sivulta löytyy tietoa myös opiskelijoiden maksuttomasta ruokailusta.

Jos sinulle kuitenkin jää esimerkiksi etuuksiin tai muuten opiskeluun liittyviä kysymyksiä, neuvotaan sinua toimipisteen opintotoimistossa Tarkempia tietoja opintotoimistoista.

Opiskelijalle tärkeitä yhteystietoja:

facebook twitter instagram youtube