Yrittäjyysopinnot - Yrittäjyys asenteena ja yrittäjyys taitona

Variassa on useita tapoja suorittaa yrittäjyysopintoja

Variassa voi opiskella ammatillisten perustutkintojen pakollisiin yhteisten tutkinnon osien (YTO) opintoihin sisältyvän Yrittäjyys ja yrittäjämäinen toiminta (1 osp) -opinnot eri tavoin, kuten lähi- tai verkko-opintoina tai osallistumalla Minicamp-leirille . Minicamp-leirin osaamispiste voidaan sisällyttää myös valinnaisiin YTO opintoihin.

Yrittäjyyskasvatusta voi opiskella valitsemalla ammatillisten perustutkintojen ammatillisiin valinnaisiin tutkinnon osiin kuuluvan Yrityksessä toimiminen (15 osp)- ja/tai Yritystoiminnan suunnittelu (15 osp) -tutkinnon osiin liittyvät opinnot.

Yrityksessä toimiminen - tutkinnon osan opiskelu toteutetaan verkko-opetuksena, johon sisältyy lähiopetusta. Tutkinnon osan voi opiskella nykyisessä koulutussopimus- tai oppisopimusyrityksessä, perustamalla NY-yrityksen tai toimimalla Osuuskunta Vasaarissa. Lue lisää Opinnot -sivulta!

Yritystoiminnan suunnittelu - tutkinnon osan opiskelu toteutetaan verkko-opetuksena, johon sisältyy lähiopetusta. Yritystoiminnan suunnittelu tutkinnon osassa laaditaan yritykselle liikeidea ja liiketoimintasuunnitelma. Tutkinnon osan suoritus sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka tavoittelevat oman yrityksen perustamista. Lue lisää Opinnot-sivulta!

Varian yrittäjyyspolku

Varian Yrittäjyyskasvatuksen koordinointi

Helena Koivisto, helena.koivisto@vantaa.fi, p. 043 825 7502

Päivitetty 27.9.2021 / MP

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube