Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Vantaan ammattiopisto Varia ja Kauppiaitten kauppaoppilaitos Mercuria tarjoavat yhdessä johtamisvalmennusta auto- kuljetus- ja varastoalan sekä lentoasemalla toimiville työnjohtajille ja esimiehille. Samalla voit suorittaa lähiesimiestyön ammattitutkinnon, johtamisen erikoisammattitutkinnon, auto- ja kuljetusalan työnjohdon ammattitutkinnon tai autoalan työnjohdon erikoisammattitutkinnon.

Valmennuksen avulla vahvistat esimiesosaamistasi ja opit uusia johtamisen keinoja. Valmennuksen avulla pääset kehittämään mm. organisaatiosi työhyvinvointia, prosesseja, myyntiä ja muutosten läpivientiä.

Valmennuksessa käytetään monipuolisia työvälineitä:

  • ThomasHPA –vuorovaikutusanalyysi
  • Tuottava esimies –simulaatiopeli, joka tukee työhyvinvoinnin ja henkilöstötuottavuuden johtamista
  • Lähiopetuspäivien tietoiskut & osallistavat koulutusmenetelmät
  • Sähköinen oppimisympäristö

Valmennuksen aikana ohjauskeskustelut, jotka tukevat tutkinnon suorittamista ammattitaitovaatimusten edellyttämällä tavalla

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Tutkinto suoritetaan henkilökohtaisen suunnitelman sisältäen lähiopetusta, työssä oppimista ja itseopiskelua. Koulutuksessa on 12 lähiopetuspäivää, joista saat käytännönläheisiä työvälineitä ja harjoitusta johtamistehtävääsi.

Hakeminen

Haku tähän ammattitutkintoon ei ole tällä hetkellä auki.

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube