Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, tutkinnon osia, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, oppisopimuksella

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja, tutkinnon osia, ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala, oppisopimuksella

HAE TÄSTÄ


Kenelle:

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisalan opiskelu oppisopimuksella edellyttää, että olet suorittanut sosiaali – ja terveysalan perustutkinnon pakolliset perusopinnot sekä sinulla on jo olemassa työpaikka sosiaali- ja terveysalalla tai vanhustyössä. Työpaikalla tulee olla opiskelijalle nimetty työpaikkaohjaaja.

Toteutus:

Koulutusaika keskimäärin 10 kk henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Lähijaksot (1pv / vko). Orientaatiopäivä 5.8.2020, jolloin tarkempi aikataulu varmistuu. Opiskelupaikka on osoitteessa Talvikkitie 119, 01360 Vantaa.

Oppisopimuksessa korostuu työpaikalla tapahtuva tutkinnon osan perusteiden mukainen ohjattu oppiminen. Oppilaitoksessa lähijaksot HOKS:n mukaisesti. Lähijaksoja/-päiviä oppilaitoksessa , oppimistehtäviä ja verkko-oppimista.

Ikääntyvien hoidon ja kuntoutumisen osaamisala 75 osp:

Sisältää seuraavat tutkinnon osat:

Kotihoidossa toimiminen 40 osp.

Ikääntyvien osallisuuden edistäminen 35 osp.

Oppisopimuksella koulutus on maksuton. Opiskeluun tarvittavat kirjat ja muun materiaalin opiskelija hankkii itse.

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Kielitaitovaatimus on B.2.1.

Haku päättyy 31.7.2020.

Koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Koulutukseen valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Koulutukseen valitaan 20 opiskelijaa.

Lisätiedot:

Oppisopimus: Eija Lepistö, eija.lepisto@vantaa.fi, puh. 040 589 2732

Koulutus: opinto-ohjaaja: Heli Tanninen, heli.tanninen@vabtaa.fi 050 3121702

Koulutus ja sisältö: Outi Laitala, outi.laitala@eduvantaa.fi

facebook twitter instagram youtube