‍Ravintola- ja cateringala maahanmuuttajille

‍Ravintola- ja cateringalan perustutkinto, tutkinnon osa:

  • Ravitsemispalveluissa toiminen (20 osp)


Koulutusaika 14.10.2019 - 19.6.2020. Hakuaika on päättynyt! Tutustu avoimiin koulutuksiimme jatkuvan haun sivullamme.

Voit hakea koulutukseen, jos

  • olet maahanmuuttaja
  • tunnet ravintola-alaa tai olet kiinnostunut palvelualasta.

Opiskelu sisältää





  • asiakaspalvelun teoriaa ja käytännön harjoituksia
  • asiakaspalveluun liittyvää suomen kieltä
  • ruoanvalmistuksen perusteita
  • hygieniaopetusta
  • alan matematiikkaa
  • alan puhtaanapidon perusteita
  • työpaikalla oppimista
  • yhteisiä tutkinnon osia: mm. alan matematiikkaa, tieto- ja viestintätekniikkaa, työelämässä tarvittavaa osaamista ja kultuurellista osaamista

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan sen mukaan, kuinka paljon sinulla on osaamista ennen opiskelun alkua. Jos sinulla on tarvittavaa osaamista, voit jatkaa opintojasi Ravintola- ja cateringlan perustutkinnossa opiskellen eri tutkinnon osia.


Mahdolliset jatkopolut

  • ohjeita jatko-opiskelupaikan etsimisessä
  • saat ohjeita oppisopimuskoulutuksesta
  • voit hakea työpaikkaa

Lisätietoja

Eija Marttinen, p. 040 824 7397, eija.marttinen@eduvantaa.fi

Ravintola- ja cateringalaa voit opiskella Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, Vantaa.

facebook twitter instagram youtube