‍Ravintola- ja cateringala

Kokki - Perustutkinnon osia S2 tuella

Ravintola- ja cateringalaa voit opiskella Hiekkaharjun toimipisteessä, Tennistie 1, Vantaa


Koulutuksen sisältö:

Opiskelun sisältö ja laajuus suunnitellaan opiskelijan henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassa (HOKS). Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa seuraavat tutkinnon osat ja opinnot

• Ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp)

• Lounasruokien valmistus (40 osp)

• Suurkeittiön ruokatuotanto (25 osp)

• Henkilöstöravintolatoiminnot (15 osp) tai Palvelu- ja jakelukeittiötoiminnot (10 osp) tai muu valinnainen tutkinnon osa

• S2 opinnot (9 osp)

• Matemaattis- ja luonnontieteellinen osaaminen (6osp)

• Korttikoulutukset: hygieniapassi

• Opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot (suomen kieli, digitaidot, opiskelutaidot, yhteiskunta- ja työelämäosaaminen, matematiikka)

Kustannukset

Opiskelu sekä ruokailu on koulussa ilmaista. Opiskelija hankkii itse työvaatteet ja kengät ja opiskelumateriaalin. Kustannukset ovat noin 400 e. Hankintoihin on mahdollista hakea tukea.

Jatko-opiskelumahdollisuudet

  • Voit mennä töihin
  • Maahanmuuttajakoulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus suorittaa muita tutkinnon osia tai ammatillinen perustutkinto
  • Voit opiskella oppisopimuksella

Lisätietoja

Opinto-ohjaaja Doinita Negruti, puh. 040 198 4813, doinita.negruti@eduvantaa.fi

Aviapoliksen toimipiste

Rälssitie 13

01530 Vantaa

Hiekkaharjun toimipiste

Tennistie 1

01370 Vantaa

Koivukylän toimipiste

Talvikkitie 119

01360 Vantaa

Myyrmäen toimipiste

Ojahaantie 5

01600 Vantaa

facebook twitter instagram youtube