Kodin ja koulun välinen yhteydenpito

Wilma

Wilma on internetin kautta toimiva, kodin ja koulun väliseen yhteydenpitoon tarkoitettu liittymä. Sitä käyttävät opettajien ja vanhempien lisäksi myös oppilaat. Wilmasta näkee lukujärjestyksen, koepäivämäärät ja –alueet, arviointimerkinnät, poissaolot, myöhästymiset, tuntimerkinnät ja kurinpitokirjaukset. Wilman kautta voi lisäksi lukea koulun tai opettajan tiedotteita sekä lähettää vaivattomasti viestejä. Huoltajat voivat tehdä Wilmassa mm. poissaolohakemuksen, lukea pedagogiset asiakirjat, vastata kyselyihin ja ilmoittautua koulun järjestämiin tapahtumiin.

Huoltajat saavat Wilman avaintunnuksen ja sisäänkirjautumisohjeet postitse. Voit hakea uuden salasanan unohtuneen tilalle wilman aloitussivulla olevasta linkistä. Opettajat opastavat tarvittaessa Wilman käytön aloituksessa.

Useisiin kännyköihin saa erillisen Wilma-sovelluksen, jolla esimerkiksi viesteihin vastaaminen tai oppilaan sairauspoissaolosta ilmoittaminen onnistuu vaivattomasti.

Sähköposti

Opetushenkilöstön sähköpostiosoitteet ovat yleensä muotoa etunimi.sukunimi@eduvantaa.fi. Yhteydenpidossa kotien kanssa käytetään kuitenkin pääasiassa Wilmaa.

Puhelimet

Koulussa suurimmalla osalla opettajista ei ole työpuhelimia ja heidät tavoittaakin puhelimella useinkin vain henkilötilasta soittopyynnöllä. On tärkeää, että erityisesti hätätapauksia varten koululla on tiedossa jokaiselle huoltajalle toimivat puhelinnumerot.

Koulun kotisivut

Kotisivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa niin koulusta, opiskelusta kuin tapahtumistakin.

Vanhempainillat

Vanhempainilloista opettaja ja vanhemmat tapaavat toisensa ja vanhemmat saavat tärkeää tietoa luokan ja koulun toiminnasta. Vanhempainiltoja on erilaisia. Välillä kokoonnutaan vain oman opettajan ja vanhempien kanssa ja välillä isommalla porukalla.

Vanhempainfoorumi

Vanhempainfoorumissa kuullaan huoltajien aloitteita ja laaditaan yhteinen kodin ja koulun yhteistyösuunnitelmia.‍

Veromäen koulu

Henkilöstötila p. 040 545 6714

Koulusihteeri - Jasmina Ben Hassine p. 043 827 0658 (ma-pe) jasmina.benhassine@vantaa.fi

Koulusihteeri - Susanna Heinström p. 0405729105 (ke-pe) susanna.heinstrom@vantaa.fi

Veromiehentie 2

PL 8513

01510 Vantaa

REHTORI: Joni Luuri,
p. 040 190 4977, joni.luuri(a)vantaa.fi

APULAISREHTORI: Sari Nuorva,
p. 040 505 2750, sari.nuorva(a)vantaa.fi

VARAREHTORI: Sini Tarkiainen,
p. 050 304 0973, sini.tarkiainen(a)eduvantaa.fi

facebook instagram