Koulumatka

KOULUMATKOJEN TURVALLISUUS

Koulumatkaan kannattaa tutustua hyvissä ajoin ennen koulun alkua, ja mahdolliset vaaranpaikat on hyvä käydä lapsen kanssa yhdessä läpi. Heijastin vaatteissa on halpa vakuutus. Jos matka kuljetaan polkupyörällä, sen tulee olla hyvässä kunnossa. Myös valot ja kypärä kuuluvat pyöräilijän varusteisiin.

Poliisi suosittaa, että 1-2 -luokkalaiset eivät kulje koulumatkoja polkupyörällä.

K‍OULUMATKAT

Koulumatka kävellen ja ulkoillen on hyödyllinen ja terveellinen arkiliikunnan muoto, johon kannustamme. Pyöräilyä suositellaan koulumatkoilla vasta 3. luokalta alkaen. Kypärä suojelee vammoilta ja sen käyttö on tärkeää. Polkupyörät on säilytettävä niille osoitetuilla paikoilla. Potkulautojen, skeittilautojen ja rullaluistimien ym. käyttöä koulumatkoilla ei suositella turvallisuus- ja säilytysongelmien vuoksi. Koulu ei korvaa varastettua omaisuutta.

OPPILAIDEN KULJETUS AUTOLLA KOULUUN

Lapsia ei saa tuoda autolla koulun parkkialueelle (huom. ajokieltomerkki), eikä oppilailla ole lupaa liikkua tällä alueella. Pyydämme, että lapsiaan kouluun autolla saattavat vanhemmat jättävät lapsensa pois kyydistä läheisillä bussipysäkeillä tai pysäköintilevikkeillä. Parkkipaikan portti on erittäin vilkasliikenteinen ja risteävä liikenne halutaan pitää turvallisuuden vuoksi minimissä.

KULJETUS TAKSILLA TAI KOULULAISLIPPU BUSSIIN

Koulukuljetusta taksilla voi hakea erityisin perusteluin esim. liikuntavamman vuoksi. Taksikuljetuksessa olevan oppilaan huoltajien tulee ilmoittaa taksikuljetuksessa olevan lapsensa poissaolosta Logi Point Oy:n kouluajokeskuksen päivystykseen arkisin klo 7 - 17 puh. 838 66 333, muina aikoina voi jättää viestin puhelinvastaajaan tai sähköpostiin kouluajot@logipoint.fi.

Jos oppilaan koulumatka on pitkä tai perustelluista syistä tarvitaan koulukuljetusta, koululaismatkakorttia, taksikuljetusta ja saattamisavustusta haetaan koulukuljetushakemuksella.

Veromäen koulu

Henkilöstötila p. 040 545 6714

Koulusihteeri - Jasmina Ben Hassine p. 043 827 0658 (ma-pe) jasmina.benhassine@vantaa.fi

Koulusihteeri - Susanna Heinström p. 0405729105 (ke-pe) susanna.heinstrom@vantaa.fi

Veromiehentie 2

PL 8513

01510 Vantaa

REHTORI: Joni Luuri,
p. 040 190 4977, joni.luuri(a)vantaa.fi

APULAISREHTORI: Sari Nuorva,
p. 040 505 2750, sari.nuorva(a)vantaa.fi

VARAREHTORI: Sini Tarkiainen,
p. 050 304 0973, sini.tarkiainen(a)eduvantaa.fi

facebook instagram