Sairaspoissaolo ja loma-anomus

‍SAIRAUSPOISSAOLOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Koulumme henkilökunnalle on tärkeää, että tiedämme jokaisen oppilaan sairastumisesta tai poissaoloista heti, kun mahdollista.

Jos lapsenne sairastuu äkillisesti, toivomme ilmoitusta ensisijaisesti wilman tuntimerkintöihin. Wilman kännykkäsovelluksessa TUNTIMERKINNÄT --> ILMOITA tai Wilman tietokoneversiossa TUNTIMERKINNNÄT --> ILMOITA POISSAOLOSTA. Tällöin kaikki oppilasta opettavat opettajat näkevät ilmoituksen. Mikäli ilmoitus ei wilman kautta onnistu niin ilmoitus soittamalla henkilöstötilaan p.040 6309031 (klo 8.00 - 8.30 ja 10.05 - 10.35) tai siihen numeroon, josta on opettajan kanssa erikseen sovittu. Huoltajan on huolehdittava mahdollisen taksikuljetuksen peruuttamisesta tai poissaolon ilmoittamisesta koulun ruokalaan, mikäli oppilaalla on erityisruokavalio.

1.-2.luokkalaisen poissaolo

Vanhemmat ilmoittavat poissaolosta annettuun puhelinnumeroon tai wilma-viestillä suoraan opettajalle. Jos ilmoitusta ei ole tullut, koulusta soitetaan kotiin seuraavan välitunnin aikana.

3.-9.luokkalaiset poissaolo

Vanhemmat ilmoittavat poissaolosta wilman tuntimerkintöihin, wilma-viestillä tai muulla sovitulla tavalla. Tuntimerkinnöistä ilmoitus näkyy suoraan kaikille oppilasta opettaville opettajille. Jos ilmoitusta ei ole tullut, koulusta soitetaan kotiin viimeistään koulupäivän päätyttyä.

Poissaolojen seuranta

Opettajat merkitsevät poissaolot wilmaan. He seuraavat poissaolojen määrää ja ilmoittavat vanhemmille ja opiskelijahuollon henkilöstölle, jos poissaoloja on huolestuttavan paljon tai ne ovat äkillisesti lisääntyneet. Poissaolojen syyt selvitetään ja tarvittaessa oppilaalle järjestetään tukiopetusta.

LOMA-ANOMUKSET

Luokanopettaja tai -valvoja voi harkintansa mukaan myöntää vapautuksen koulunkäynnistä enintään kolmeksi päiväksi. Sitä pidemmästä lomasta päättää rehtori. Lomamatkat on pyrittävä ajoittamaan koulun loma-aikoihin. Ilmoitattehan yli kolme päivää kestävistä lomista Wilma-viestillä myös omalle opettajalle.

Lomahakemus opettajalle tai rehtorille tehdään Wilmassa. HAKEMUKSET JA PÄÄTÖKSET -> TEE UUSI HAKEMUS --> POISSAOLOHAKEMUS. Loma-anomuksen teko ei onnistu kännykkäsovelluksella.

Tarvittaessa paperilomakkeen voi tulostaa täältä.

Veromäen koulu

Henkilöstötila p. 040 545 6714

Koulusihteeri - Jasmina Ben Hassine p. 043 827 0658 (ma-pe) jasmina.benhassine@vantaa.fi

Koulusihteeri - Susanna Heinström p. 0405729105 (ke-pe) susanna.heinstrom@vantaa.fi

Veromiehentie 2

PL 8513

01510 Vantaa

REHTORI: Joni Luuri,
p. 040 190 4977, joni.luuri(a)vantaa.fi

APULAISREHTORI: Sari Nuorva,
p. 040 505 2750, sari.nuorva(a)vantaa.fi

VARAREHTORI: Sini Tarkiainen,
p. 050 304 0973, sini.tarkiainen(a)eduvantaa.fi

facebook instagram