Tukea työnhakuun ja ammatinvalintaan

Vantaalla on monta tahoa, joista saat apua, kun kaipaat hyviä neuvoja.

Ohjaamo

Kaipaatko apua työn tai opiskelupaikan hakemisessa? Ohjaamosta saat neuvoja ja valmennusta ilman ajanvarausta. Ohjaamossa voit saada esimerkiksi apua cv:n tekemiseen, asunnonetsintään ja opiskelupaikan sekä harrastusten hakemiseen. Ohjaamon neuvontapalvelu on auki ma-pe 12-16 osoitteessa Lummetie 2 b C.
Sähköposti: ohjaamo@vantaa.fi
Facebook
Instagram
Ohjaamon nettisivut

Nuorisopalveluiden nuorten työpajat

Nuorten työpajat on tarkoitettu 16–28-vuotiaille vantaalaisille työttömille nuorille. Työkokeilun aikana saat tukea ja ohjausta muun muassa koulutukseen, työelämään ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa omien tarpeidesi mukaisesti. Pajoilla voit myös korottaa peruskoulun arvosanoja sekä suorittaa erilaisia kursseja (EA1, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti). Pajojen työkokeiluaika on maanantaista perjantaihin kello 9-15.

Työpajoista Kodinkunnostuspaja sijaitsee Tikkurilassa Aikuisopiston tiloissa, Lummetie 5. Keittiöpaja, Kädentaitopaja, Kulttuuripaja ja Liikuntapaja sijaitsevat Tikkurilassa nuorten monitoimitila Liidossa, Lummetie 2B. Lisäksi Liidossa on Menolippu, jossa on 17-28 vuotiailla vantaalaisilla nuorilla mahdollisuus suorittaa kesken jäänyt peruskoulu päätökseen. 

Työpajoille haetaan TE-toimiston tai Ohjaamon kautta. Kerro omalle TE-virkailijallesi toiveestasi hakeutua nuorten työpajalle. Työpajoille voit hakea ympäri vuoden.

Lisätietoja:

Nuorten työpajojen nettisivulta tai ota yhteyttä: starttitiimi@vantaa.fi

p. 0400591626/0503034778

Vantaan Etsivä nuorisotyö Kipinä

Mitä peruskoulun jälkeen? Mietityttääkö tulevaisuus? Meiltä saat jeesiä henkilökohtaisesti verkon välityksellä tai kasvotusten. Ohjaamme sinut tarvittaessa tarvittavan avun pariin vierelläsi kulkien. Meiltä saat tukea ja ideoita tulevaisuuden suunnitteluun liittyvissä asioissa esimerkiksi opiskeluasioihin.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä tai laita tietoa itsestäsi, niin otamme sinuun yhteydessä. Toiminta on aina Sinulle vapaaehtoista.

Osoite: Ratatie 2, 01300 Vantaa
Puhelin/WhatsApp: 050 312 4372
Instagram
Facebook
Nettisivut
Video

Uudenmaan TE-toimisto

Työ- ja elinkeinotoimistosta saat tietoa avoimista työpaikoista, koulutuksesta, opiskeluun liittyvistä asioista, opintojen rahoituksesta sekä tietoa eri ammateista ja niihin johtavista koulutuksista.

TE-toimiston Vantaan toimipiste

  • Vernissakatu 1, 01300 Vantaa
  • Puhelin: 0295 025 500

Työlinjan koulutusneuvonta

  • Puhelin: 0295 020 702
  • Sähköposti: koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
  • Facebook