Artikkeli

Yhteishaun aikataulu

Helmikuu 18.2.–10.3.2020 Yhteishaku ammatilliseen koulutukseen ja lukiokoulutukseen. Maaliskuu 10.3.2020 Yhteishaku päättyy. Nettihakemus tulee olla tallennettuna hakujärjestelmään viimeistään klo 15. ...

Lue Lisää

Linkki

Yhä useampi opiskelija saa yhteishaussa opiskelupaikan Vantaalta

Yhteishaku lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen päättyi 10.3.2020. Alustavien hakijatietojen perusteella kevään yhteishaussa Vantaan lukioihin ja Vantaan ammattiopisto Variaan haki ensisijaisesti yhteensä 2326 nuorta, joista 60 % lukiokoulutukseen ja 40 % ammatilliseen koulutukseen. Vantaalla perusopetuksen päättää keväällä 2020 noin 2550 oppilasta.

Lue Lisää

LINKKI

Variaan haku yhteishaussa

Varia on opiskelijan näköinen ammattiopisto. Tutustu Varian laajaan koulutustarjontaan ja hae kevään yhteishaussa. Variassa viihdytään, koska jokainen saa olla oma itsensä. Varia on ammattiopisto, josta valmistut juuri sinua kiinnostaviin hommiin.

Lue Lisää

Linkki

Tiede vai taide – Martinlaakson lukiossa voit saada molemmat!

Tieteen ja taiteen välillä ei tarvitse tehdä valintaa, kun Martinlaakson lukiossa vietetään Tieteen ja taiteen viikkoa. Juhlaviikolla maalataan lavealla pensselillä, kun luvassa on niin näytelmän ensi-iltaa kuin hologrammilasejakin. Viikolla saa mitellä myös kansainvälisessä luonnontiedekisassa ja vieraillla esimerkiksi Nokialla ja Aalto-yliopiston pelilabrassa.

Lue Lisää

Mikä kiinnostaa eniten?